Wim Hof Methode WHM

Begin twintig las ik een boek van een vrouw, Alexandera David-Neel, die begin 1900 door Tibet trekt verkleed als man. Als vrouw is het in die tijd verboden om door Tibet te trekken. Zij leert een techniek waarbij je in koude warmte in jezelf kan opwekken. Ik vond dat fascinerend en inspirerend.  Nu bijna twee jaar geleden las ik het boek van Wim Hof: Koud kunstje. Hierin beschrijft hij ook een techniek waarbij je warmte kan opwekken in jezelf in de kou. In Polen vertelde Wim Hof mij dat zijn eerst inspiratie over zijn ontwikkelde techniek uit het boek komt van Alexandera David-Neel.

Twee jaar geleden begon ik met het beoefenen van de methode. Elke dag een half uur de ademhalingstechniek beoefenen, koude training(koud douchen of buiten zwemmen). Voor mij geeft dit veel meer vitaliteit en meer balans in lichaam en geest. 

Voordelen:

De WHM-methode bestaat uit drie componenten: de koudetraining , ademhaling en mindset. De samenwerking van de componenten zorgen voor de volgende voordelen:

 • Lichaam en geest in balans brengen
 • Geestelijke wil kunnen be├»nvloeden
 • Beter verloop bloedcirculatie
 • Groter vermogen ontwaken
 • Verbetering van het concentratievermogen en doelgerichtheid
 • Meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen en dit bewust ontwikkelen
 • Het bewust aansturen van het “Autonome” zenuwstelsel
Nieuwe data workshops
zondag 26 november (vol)

zondag 10 december

Elke workshop is van 11.00 tot 16.00

Je kan ook zelf met een groep komen op een andere datum in overleg. En het is ook mogelijk om een workshop op een andere locatie te geven.

Voor meer info en boeken kun je klikken op de volgende link: WimHofMethode-workshops  of voor meer info kun je mij bellen: Esther: 0653383704 of mail via het onderstaande formulier.

 

Inschrijven
 1. *
 2. *
 3. *
 4. Captcha
 5. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
 

cforms contact form by delicious:days